Vecka 23

Inkl. salladsbuffé, hembakat bröd, svenskt kött, bordsvatten, kaka & kaffe. 

Pris: 129kr (Pensionär 119kr, Take away 120kr

 
 
  • Måndag

    Fransk kycklinggryta med dijonsenap och svampsås
    Citron & cajun marinerad laxfile med rostade rotfrukter & citron

  • Tisdag

    Sveriges nationaldag (Stängt)

  • Onsdag

    Baconlindad köttfärslimpa med kokt potatis och gräddsås
    Halstrad laxfile med dillpotatis och sparrissås samt citron

  • Torsdag

    Nattbakad karré med rosépepparsås & rostade rotfrukter
    Ugnsbakad långafilé (torskfisk) med rödbetor, kapris & brynt smör

  • Fredag

    En svensk klassiker : Wallenbergare med tillbehör
    Laxfylld flundrafilé med champagnesås, samt kokt dillpotatis

  • Veckans vegetariska

    Sjökantens sparris & ärtrisotto med riven ost

  • Veckans sallad 159-225kr

    Sjökantens Cesarsallad Pancofriterad kyckling & bacon eller halloumi 159 kr
    Sjökantens räksallad med handskalade räkor 225KR

Morsdag på Sjökanten

En härlig brunch står uppdukad för ett härligt firande av alla mammor.
Här finns något för alla både kött fisk och vegetariskt. Maten och menyn står våran fantastiska köksmästare för.  
 
Brunchen serveras 12-16 och kostar 349:- Inkl. kaffe & dessert
Rekrytvägen 5, 553 05 Jönköping
+46 (0)36 - 777 73 77
En mötesplats där människor kan skratta, umgås, njuta av mat.