Vecka 20

Inkl. salladsbuffé, hembakat bröd, svenskt kött, bordsvatten, kaka & kaffe. 

Pris: 120 kr (Pensionär 110 kr, Take away 115 kr)

  • Måndag

    Rimmat oxbringa med hemmagjord rotmos och senap
    Fisk- och skaldjursgryta med kokt potatis samt citron

  • Tisdag

    Baconlindad köttfärslimpa med potatismos och svampsås
    Panerad skreitorsk med rostade rotfrukter samt ramslöksaioli

  • Onsdag

    Baconlindad kycklingfilé med klyftpotatis och svampsås
    Panerad skreitorsk med örtbakad potatis och örtaioli

  • Torsdag

    Helstekt kotlettrad med svampsås och rostade rotfrukter
    Rimmad torsk med brynt pepparrotssmör och dillpotatis

  • Fredag

    Klassiska biff a la Lindström med klyftpotatis
    Torsk med Chablissås & färskpotatis

  • Veckans vegetariska

    Hemgjord lasagne på ratatouille & tomatsalsa

  • Veckans sallad 145-225kr

    Pancofriterad ceasarsallad med kyckling & bacon Räksallad med handskalade räkor

Rekrytvägen 5, 553 05 Jönköping
+46 (0)36 - 777 73 77
En mötesplats där människor kan skratta, umgås, njuta av mat.