Vecka 20
Inkl. salladsbuffé, hembakat bröd, svenskt kött, bordsvatten, kaka & kaffe.
Pris: 120 kr (Pensionär 110 kr, Take away 115 kr)
-
Måndag
Rimmat oxbringa med hemmagjord rotmos och senap
Fisk- och skaldjursgryta med kokt potatis samt citron -
Tisdag
Baconlindad köttfärslimpa med potatismos och svampsås
Panerad skreitorsk med rostade rotfrukter samt ramslöksaioli -
Onsdag
Baconlindad kycklingfilé med klyftpotatis och svampsås
Panerad skreitorsk med örtbakad potatis och örtaioli -
Torsdag
Helstekt kotlettrad med svampsås och rostade rotfrukter
Rimmad torsk med brynt pepparrotssmör och dillpotatis -
Fredag
Klassiska biff a la Lindström med klyftpotatis
Torsk med Chablissås & färskpotatis -
Veckans vegetariska
Hemgjord lasagne på ratatouille & tomatsalsa
-
Veckans sallad 145-225kr
Pancofriterad ceasarsallad med kyckling & bacon Räksallad med handskalade räkor