Vecka 43

Inkl. salladsbuffé, hembakat bröd, svenskt kött, bordsvatten, kaka & kaffe. 

Pris: 120 kr (Pensionär 110 kr, Take away 115 kr)

  • Måndag

    Sjökantens Biff stroganoff med ris och saltgurka | Torsk med vitvinssås, grönkål & dillpotatis

  • Tisdag

    Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås och kokt potatis | En svensk klassiker: strömming med tillbehör

  • Onsdag

    Klassisk kalops med tillbehör samt rödbetor | Panerad spätta med remouladsås samt kokt potatis citron

  • Torsdag

    En svensk klassiker: Wallenbergare med tillbehör | Pocherad kungsflundra med kokt potatis och pepparrot

  • Fredag

    Fylld kycklingfilé med mozzarella och soltorkade tomater & tomatsås | Havets wallenbergare, potatismos & brynt smör

  • Veckans vegetariska

    Helstekt blomkål med pumpaaioli & hasselnötter

  • Veckans sallad 145 kr

    Cesarsallad med pancofriterad kyckling & bacon/ räkor alt halloumi

Rekrytvägen 5, 553 05 Jönköping
+46 (0)36 - 777 73 77
En mötesplats där människor kan skratta, umgås, njuta av mat.