Vecka 19
Inkl. salladsbuffé, hembakat bröd, svenskt kött, bordsvatten, kaka & kaffe.
Pris: 135kr (Pensionär 125kr, Take away 125kr
-
Veckans sallad 165-225kr
Sjökantens Cesarsallad Pancofriterad kyckling & bacon eller halloumi 159 kr
Sjökantens räksallad med handskalade räkor 225KR
-
Måndag
Fransk kycklinggryta med svampsås och dijonsenap
Panerad torsk med skagenröra och kokt potatis -
Tisdag
Köksmästarens favorit, raggmunk med stekt fläsk och lingon
Torskfile med vitvinssås & purjolök samt färskpotatis -
Onsdag
Baconlindad köttfärslimpa med potatismos, gräddsås och pressgurka
Ugnsbakad torsk med kall dillsås, kokt potatis samt citron -
Torsdag
STÄNGT Kristi himmelsfärdsdag
-
Fredag
Helstekt fläskkotlett med rostad potatis samt chilibearnaisesås
Fisk- och skaldjursgryta med kokt potatis samt citron -
Veckans vegetariska
Sjökantens nässelsoppa med kokt ägg och rostad lök
Jul på Sjökanten
Klassiskt julbord med extra touch av det vegetariska & det söta
Serveras från 17:30. 23 nov-22 dec.
söndag – onsdag 295kr under hela julbordsperioden
1 sittning från 13:00-17:00 förbokning krävs
Barn 4-12 år 20:- per år